Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kontrollü Sosyal HAYAT 😷

Pazar yerinden toplu taşımaya, AVM’den iş yerine, sınıftan sokağa, amacı birlikte olduğumuz tüm alanlarda Koronavirüs riskini hepimiz için azalmaktır. Bir koşulu var: Maske + Mesafe + Hijyen 🙏

Profil Onayı Aktif Edildi! 😇

💁🏻‍♂️ Saygınlığını ve Güvenilirliğini arttırmak adına Doğrulanmış Profil ve Telefon Onaylı ☑️ hesabın ile ayrıcalığını sergile 🥰

Kurallarımızı Biliyor musun? 🤔

Keyifli vakit geçirmeniz ve düzenin bozulmaması için lütfen kurallara riayet edelim. 💛 Yapacağınız güzel paylaşımlarla katılımınız bizi onurlandıracaktır... 😍

K-MAGAZİN “Yumi's Cells” in İlk Afiş Tanıtımları Yayınlandı

Zeyra

Elit Üye
Katılım
14 Ocak 2021
Mesajlar
1,925

Saygınlık:

“Yumi's Cells”, Yumi adlı sıradan bir ofis çalışanı hakkında, kafasındaki beyin hücrelerinin düşüncelerini, duygularını ve eylemlerini kontrol etmesi açısından anlatılan hit bir webtoon'a dayanan bir dizidir. Kim Go Eun Yumi, Ahn Bo Hyun Goo Woong olarak Lee Yoo Bi Ruby olarak, Park Ji Hyun Sae Yi olarak ve Got7 'ın Jinyoung Yoo Babi olarak rollerini canlandıracak. SHINee'den Minho, Woo Gi olarak özel bir görünüm sergileyecek. (Ya ne özel görünümü artık şu çocuğa başrol verinnnn)

“Yumi's Cells” birden fazla sezonda yayınlanacak. “Familiar Wife”nin yönetmeni Lee Sang Yeob tarafından yönetiliyor ve “Find Me in Your Memory” yazarı Kim Yoon Joo ve yeni gelen Kim Kyung Ran tarafından birlikte yazılıyor. “W” ve “Memories of the Alhambra” yazarı Song Jae Jung, senarist olarak katıldı.

Teaser posterinde, Kim Go Eun parlak gülümsemesiyle büyülüyor. Sevimli hücreleri, üzerinde Kim Go Eun'un fotoğrafının yayınlandığı duyuru panosuna bakıyor. Tahtadaki küçük notlar yönetmenleri ve yazarları tanıtıyor. Bazıları Yumi'yi tanımlıyor, biri çalıştığı şirkete atıfta bulunarak “Daehan Noodle Kim Yumi” ve diğeri “Aşk nedir…?” Sol üstteki en büyük notta “Bu hikayenin ana karakterinin sen olduğunu unutma” yazıyor.




Kim Go Eun sıradan bir ofis çalışanı Yumi'ye dönüşecek. Tekrarlayan ve sıkıcı hayatından bıkmış, tatlı bir romantizm bulmanın hayalini kuruyor. Bir gün kalbinin atmasını sağlayan birini bulduğunda, zihnindeki hücreler şehri çılgına döner. Yumi için ve Yumi yüzünden var olan Yumi'nin hücreleri, onun hayatını zor taşıyacaktır. Yumi ve hücreleri arasındaki taze kimyayı izlemek özellikle eğlenceli olacak.

Yumi'nin cana yakın karakterini oynayan Kim Go Eun, dizinin cazibesi olarak “sıradanlığı” seçti. “Dramatik ve yeni şeyler yerine herkesin başına gelebilecek küçük şeylerle ilgileniyor, bu yüzden birçok insanın geçmiş anılarını hatırlayacağını ve dizi ile ilgili olacağını düşünüyorum” dedi. Kim Go Eun ayrıca, “Animasyonları ve gerçek hayattaki insanları birleştiren bir yapım olduğu için, belirli bir kısım öne çıkmadan her şeyin iyi bir şekilde birbirine karışması gerektiğini akılda tutarak oynuyorum. Yeni girişimlerin nasıl sonuçlanacağını merakla ve heyecanla bekliyorum.”

“Yumi's Cells”, yeni bir içerik formatı oluşturmak için canlı aksiyon ve 3D animasyonu birleştiren ilk Kore dizisi. Orijinal webtoon, hücreleri kişileştirme konusundaki yaratıcı fikri ve günlük durumları yeni bir şekilde tasvir ettiği için birçok kişi tarafından seviliyor. LOCUS Animation Studio, dinamik hücre kasabasını canlandıracak ve hayata geçirecek.

“Yumi's Cells” Eylül ayında tvN ve TVING aracılığıyla prömiyer yapacak.
 
Lütfen Dikkat !
Tüm mesajların Yepp Mod 'lar tarafından özenle kontrol edildiğini unutmayın 🥰