Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kontrollü Sosyal HAYAT 😷

Pazar yerinden toplu taşımaya, AVM’den iş yerine, sınıftan sokağa, amacı birlikte olduğumuz tüm alanlarda Koronavirüs riskini hepimiz için azalmaktır. Bir koşulu var: Maske + Mesafe + Hijyen 🙏

Profil Onayı Aktif Edildi! 😇

💁🏻‍♂️ Saygınlığını ve Güvenilirliğini arttırmak adına Doğrulanmış Profil ve Telefon Onaylı ☑️ hesabın ile ayrıcalığını sergile 🥰

Kurallarımızı Biliyor musun? 🤔

Keyifli vakit geçirmeniz ve düzenin bozulmaması için lütfen kurallara riayet edelim. 💛 Yapacağınız güzel paylaşımlarla katılımınız bizi onurlandıracaktır... 😍

K-MAGAZİN "Sinkhole", 2021'in 1 Milyon İzleyiciyi Aşan En Hızlı Kore Filmi Oldu

Zeyra

Elit Üye
Katılım
14 Ocak 2021
Mesajlar
1,925

Saygınlık:



“Sinkhole” gişede anlamlı bir dönüm noktasına ulaştı.

“Sinkhole” kendi evini satın almak için 11 yılını biriktirip bir dakika içinde büyük bir göçüğe çökmesini sağlayan bir adam hakkında yeni bir komedi felaket filmi. Kadroda Kim Sung Kyun, Cha Seung Won, Lee Kwang Soo ve Kim Hye Joon yer alıyor.

Kore Film Konseyi'ne göre, “Sinkhole” 16 Ağustos sabahı sinema seyircisini 1 milyon 792 kişi vurdu. Film 11 Ağustos'ta vizyona girdi, yani sadece altı günde 1 milyon sinema seyircisine ulaştı. Bu, 2021'deki herhangi bir Kore filminin elde ettiği en hızlı rekor.

Aynı zamanda, bu ayın başlarında ilk film olan “Escape From Mogadishu”nun ardından, gişede 1 milyon sinema seyircisini aşan 2021 yılının ikinci Kore filmi oldu. Seul metropol bölgesi şu anda en katı sosyal mesafe kurallarına tabi olduğundan, bunlar Kore film endüstrisi için özellikle etkileyici başarılar.

“Sinkhole”, 14.700 sinema izleyicisine açıldı ve “Escape From Mogadishu”yu geride bıraktı ve gişe satışları, kulaktan kulağa ve Kore Ulusal Kurtuluş Günü (15 Ağustos) nedeniyle uzatılan tatilin yanı sıra iyi haberlerle desteklendi.



“Sinkhole”u, oyuncu kadrosunu ve ekibini tebrik ederiz !
 

darkmacman91

Yepp Üye
Katılım
10 Şub 2021
Mesajlar
213
Cinsiyet
Erkek

Saygınlık:

izledim.
10 üzerinden 6 veririm.
birkaç sahne dışında pek etkileyici değildi.
Boş vakitte çok canınız sıkılırsa ve bişe izleyeyim derseniz vakit verilebilir.
 
Lütfen Dikkat !
Tüm mesajların Yepp Mod 'lar tarafından özenle kontrol edildiğini unutmayın 🥰