Bizler de bunun için geldik. Lakin belirtmeniz gereken bir şey var.
Eski çevirmenlerle iletişime geçeceğinizi yazmıştınız. Bunu görüp geldik.
Ama şimdiki söylediklerinize ters düşmüyor mu bu?
Üstelik isim hakkı denen bir şey var. Eski sahiplerinin haberi olmadan aynı isimle forum açmak ne derece doğru?
Bunlarla ilgili açıklama yapmanızı istiyoruz. Yoksa daha şüpheli bir hale gelecek.
Gereklidir açıklama yapılacak. Yıllardır kapalı Kalan Yeppudaa ya tekrar can vermek istiyoruz.
Bunda art niyet aramak çok kötü Bir düşünce.
Biz teklifimizi yaptık davet ettik, resmi olarak başvuruları da yaptık şuan bulunduğunuz forum .tr uzantılı yani 50 100 lira verilip alınacak bir domain değil.
Resmi olarak bunu hayata geçirme kararı aldık. Eski yönetimi dr davet ettik hala da canı gönülden davet ediyoruz ?
Önemli olan bir olmak değil mi, burada şahısların önemi yok. Bu bir platform ve hepimiz için var.
Tekrar söylüyorum onemli olan şahıslar değil hizmet ve kalite. Şuan bulunduğunuz Yeppudaa.Com.Tr için on binlerce lira yatırım yapıldı marka tescilinde tutun patentine kadar... Hep birlikte birşeyler yapalım karalamak yerine Destek olalım bir olalım biz olalım.
Peki sormak istiyorum biz de bırakırsak Ne olacak ?
Yıllardır kapalıydı yoktu ölmüştü. Yeppudaa HİÇ Mİ HAYATA GEÇMESİN size soruyorum ?